Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Je kunt eerder theorie-examen doen!

Omdat niet alle plekken voor inhaalexamens (eerder afgezegde examens door de lockdown) worden gebruikt, start het CBR vanaf 20 mei met het vrijgeven van deze plekken voor álle kandidaten. Dit betekent dat kandidaten die een nieuw examen of herexamen doen, al eerder dan verwacht bij het CBR terecht kunnen.

eerder dan verwacht

Het CBR ziet dat 92% van alle lockdownexamens al opnieuw ingepland zijn op inhaalexamen plekken. Ze zien ook dat niet alle plekken voor inhaalexamens gebruikt worden. Dat is zonde want andere kandidaten willen ook graag snel theorie-examen doen. Tot en met woensdag 19 mei houden ze deze examenplekken nog vrij voor alleen inhaalexamens. Vanaf donderdag 20 mei geeft het CBR stap voor stap deze plekken vrij voor alle kandidaten.

VERPLAATSEN THEORIE-EXAMEN

Heb jij je inhaalexamen al gepland, maar wil je eerder op examen, dan kun je via Mijn CBR of via jouw rijschool het examen vervroegen. Tijdelijk mag je je alle gereserveerde theorie-examen voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart maar liefst vijf keer verplaatsen. Het verplaatsen van je examen naar een later moment kan tot en met 15 mei nog tot een dag voor je examen, daarna kan dit tot een week voor je examen.

BEREID JE GOED VOOR!

Net als wij, raadt het CBR je aan om pas examen te doen als je er klaar voor bent. Want hoe beter je voorbereid bent, hoe groter de kans dat je in één keer slaagt. Wil je tips hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het theorie-examen? Lees dan deze artikelen:

HELP!? HOE BEREID IK MIJ BINNEN 2 WEKEN VOOR OP MIJN THEORIE-EXAMEN

5 TIPS OM JE SNEL VOOR TE BEREIDEN OP HET THEORIE-EXAMEN

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1353 reviews.