Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Theorie examen oefenen – Rijbewijs B – Auto, Motor of Scooter

Bestel licentie:

Voor maar €19,95 toegang tot 3250 oefenvragen en 50 examens.
Ben jij klaar voor het examen?

Voor maar €19,95 krijg je toegang tot maar liefst 3250 oefenvragen en 50 theorie-examens!

 • Beste leerplatform van Nederland!
 • Vormgegeven zoals het CBR-examen
 • Audio ondersteuning
 • Oefenvragen en examens
 • Uitgebreid antwoord
 • Volledige digitale versie van het oefenboek
 • Geschikt voor mensen met dyslexie of kleurenblindheid.
 • 20 uur toegang (verspreid in 2 jaar te gebruiken)

Niet voor niks is de oefen-en leersoftware van Lens Media het meest gekozen door rijscholen. Met de oefenexamens van Lens Media kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De oefenexamens geven het gevoel van een echt CBR examen. Alle drie de onderdelen, (gevaarherkenning, inzicht en kennis), komen aan bod. Niet alleen test je met de oefen-examens of je de stof voldoende beheerst, maar ook ervaar je hoe het is om de gevaarherkenningsvragen onder tijdsdruk te moeten beantwoorden.

Test jezelf!

Licentie

De licentie geeft je 20 uur onbeperkt toegang tot 3250 oefenvragen en 50 theorie-examens. De tijd telt alleen af als je ingelogd bent. Dus als je uitlogt, kan je de volgende dag, week, maand of zelf volgend jaar nog verder. Gemiddeld zijn leerlingen 5,5 uur ingelogd, dus 20 uur zou ruim voldoende moeten zijn. Je kunt ook kiezen voor één maand toegang, dus hiermee heb je een onbeperkt aantal uren.

Met de oefenvragen en 50 examens heb je toegang tot het Beste en Meest Uitgebreide oefenen-en leerplatform van Nederland.

Krijg ik een uitslag?

Ja, na ieder examen krijg je de uitslag. Je krijgt een uitgebreid antwoord zodat je weet of je iets goed of fout hebt gedaan. Met de uitleg leer je spelenderwijs. Hier zie je niet alleen of je geslaagd of je gezakt bent, maar ook op welk onderdeel je punten hebt laten liggen. Heb jij slecht gescoord op het onderdeel voertuigkennis, dan kun je direct op de site oefenopdrachten maken om dit onder de knie te krijgen. Zo hoef je niet alle examens opnieuw te maken, maar kan je dus specifiek de onderdelen leren waar je nog fouten maakt.

DYSLECTISCH / KLEURENBLIND / AUDIO ONDERSTEUNING

Ben je dyslectisch? Dan kun je voor je theorie-examen extra tijd aanvragen. Deze optie is er ook bij de oefenexamens. Het programma beschikt tevens over een optie om het lettertype aan te passen voor dyslexie, een optie om de kleurinstellingen te veranderen voor mensen met roodgroenkleurenblindheid en blauwkleurenblindheid en de optie tot audio ondersteuning. Hiermee is dit theorie oefen platform de beste van Nederland.

Wat is het verschil tussen oefenvragen en examens?

Je begint met leren via 3250 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Oefenvragen gebruik je om te leren, examens om jezelf te toetsen of je alles weet.

SLAGEN ZONDER THEORIEBOEK

Slagen zonder Auto Theorieboek? Dat kan. Met het online leerplatform van Lens Media, in combinatie met de samenvatting van het theorieboek (40 pagina’s) slaag je voor je CBR theorie-examen 2024, zonder een heel Auto Theorieboek te hoeven doornemen.

Kan je je niet concentreren op een theorieboek van bijna 300 pagina’s? Dan is dit perfect voor jou! Leer eenvoudig online met maar liefst 50 examens! Geen enkel andere aanbieder biedt zoveel theorie-examens als dat je krijgt in dit pakket! Deze 50 examens bevatten alle vragen die je tegen kan komen bij het CBR. Dit leerplatform is dan ook niet voor niks het meest populair bij rijscholen.

Je ontvangt:

 • Samenvatting Auto Theorieboek 2024 ‘Theorie in’t kort’
 • CBR Examenboekje ‘Je rijbewijs halen’
 • 30 uur toegang tot 50 examens en oefenvragen

Prijs: €28

8720299281431 - Online + Samenvatting + Bijlagen + Apps
De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1346 reviews.