Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

De beste Auto Theorieboeken van Nederland (en motor / scooter)

De theorieboeken van Lens Media (op deze website verkrijgbaar) zijn verkozen tot de beste theorieboeken van 2022 door het Nationaal Theoriecentrum. Belangrijk argument voor deze benoeming was de eenvoudige manier van uitleggen. De teksten in de theorieboeken worden allemaal geschreven op B1 Taalniveau. Ook de hoge frequentie van nieuwe verbeteringen doorvoeren wordt als een groot voordeel genoemd. 

Waarom Het Beste Theorieboek?

  • Het theorieboek legt de stof eenvoudig uit en is geschreven op Taalniveau B1. Dit betekent dat vrijwel iedereen het boek moet kunnen begrijpen.
  • Het theorieboek is logisch ingedeeld en neemt je mee langs alle officiële CBR onderwerpen. Bijvoorbeeld beginnen met definiëren en dan pas uitleggen.
  • Het theorieboek geeft de mogelijkheid geven om de stof eenvoudig te herhalen. Want door herhaling onthoud je de theorie. Bijvoorbeeld met een samenvatting, overzichten of online ondersteuning

Publieksprijs, een 9.5!

Als we dan toch bezig zijn met feest vieren, dan willen we ook graag bedanken voor alle lovende recensies op deze webshop.
We zien dit als de publieksprijs, en dat is eigenlijk nog belangrijker!

 

Bestel De Beste Theorieboeken van 2022!

Beste Scooter Theorieboek 2021

Lens Media

Directeur P. Somers is trots op zijn team. “In tijden van corona, en de sluiting van onze sector is het team onverhinderd door gaan werken aan het verbeteren van onze producten. Ik geloof dat we daarom de prijs hebben gewonnen. Samen hebben we deze titel binnengehaald.”

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1358 reviews.