Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Wanneer gaat het CBR open?

Op dit moment staat is de planning om het CBR weer te openen vanaf 3 maart. Op 23 februari zal hierover een persconferentie worden gegeven.

Risiconiveau

Vanuit de overheid zijn er verschillende risiconiveaus bepaald. Als Nederland één risico niveau afschaalt, mag het CBR weer open. En ook de rijscholen mogen de lessen dan weer hervatten. Dan wel onder bepaalde voorwaarden, zoals het registreren van de leerlingen.

Wanneer kan ik examen doen?

Dat hangt er vanaf of je al een examen in de planning had, en of deze dus verschoven moet worden. Of dat je een nieuw examen wilt boeken. In het eerste geval kan je een nieuw examen boeken één dag na je originele datum. Dus had je bijvoorbeeld een examen op 17 februari, dan kan je op 18 februari kosteloos een nieuw datum boeken.

Wil je een nieuw examen boeken? Dat kan, maar de wachttijden zijn erg lang. Op dit moment zijn de eerste beschikbare theorie-examens in juni. Dit komt omdat er een aantal tijdsloten worden gereserveerd voor leerlingen die tijdens de lockdown een examen hadden en deze moeten verplaatsen.

Verloopt de geldigheid van mijn theorie-examen?

(Theorie) Certificaten, passen of examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, werden eerder vanuit de overheid verlengd. Op dit moment bespreekt het ministerie over een versoepeling die gaat gelden vanaf 1 mei 2021.

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1362 reviews.