Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

CBR gesloten (lockdown) tot 19 januari, wat nu?

Op maandag 14 december sloot het CBR in de middag haar reserveringssysteem vanwege de naderende lockdown. Vanaf dat moment was het niet meer mogelijk om examens te boeken. Heb je een examen tussen 14 december en 19 januari? Of wil je examen doen? Lees dan hier wat je waarschijnlijk te wachten staat.

Je hebt een examen geboekt gedurende de lockdown

Officieel is het nog niet bekend hoe het CBR omgaat met deze examens. Echter kunnen we er al wel iets over vertellen aan de hand van ervaringen vanuit de vorige lockdown. Vorige keer werden alle examens omgezet naar een zogenaamde ‘uitgesteld examen’. Dit wilt zeggen dat je op het moment dat het CBR weer open gaat, zonder extra kosten een nieuwe datum kunt kiezen. Waarschijnlijk openen ze het systeem eerst voor de ‘uitgestelde examens, voordat ze weer open gaan voor nieuwe examens. Wees er dan wel snel bij, want het zal stormlopen.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het CBR open gaat? Stuur ons een WhatsApp bericht. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er nieuws is.

Je wilt zo snel mogelijk examen doen

We zeggen het maar liever eerlijk tegen je. Snel examen doen zit er waarschijnlijk niet bij. Voor de lockdown was de wachttijd al minimaal 2 maanden. Omdat er nu veel examens verplaatst moeten gaan worden, en die waarschijnlijk voorrang krijgen, zal je achteraan moeten sluiten. Mocht het CBR weer op 19 januari van start gaan, dan kan je rekening houden met een examen medio april / mei.

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1376 reviews.