Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Theorie Examens Oefenen met 3250 Oefenvragen en 50 Examens

Bestel licentie:

Alleen hier te verkrijgen voor €9,95 (normaal 19,95).
Wil jij precies weten wat je op het theorie-examen kunt verwachten?

Met de oefenexamens van Lens Media kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De oefenexamens geven het gevoel van een echt CBR examen. Alle drie de onderdelen, (gevaarherkenning, inzicht en kennis), komen aan bod. Niet alleen test je met de oefen-examens of je de stof voldoende beheerst, maar ook ervaar je hoe het is om de gevaarherkenningsvragen onder tijdsdruk te moeten beantwoorden.

UITSLAG

Na ieder examen krijg je de uitslag. Je krijgt een uitgebreid antwoord zodat je weet of je iets goed of fout hebt gedaan. Met de uitleg leer je spelenderwijs. Hier zie je niet alleen of je geslaagd of je gezakt bent, maar ook op welk onderdeel je punten hebt laten liggen. Heb jij slecht gescoord op het onderdeel voertuigkennis, dan kun je direct op de site oefenopdrachten maken om dit onder de knie te krijgen. Zo hoef je niet alle examens opnieuw te maken, maar kan je dus specifiek de onderdelen leren waar je nog fouten maakt.

DYSLECTISCH / KLEURENBLIND / AUDIO ONDERSTEUNING

Ben je dyslectisch? Dan kun je voor je theorie-examen extra tijd aanvragen. Deze optie is er ook bij de oefenexamens. Het programma beschikt tevens over een optie om het lettertype aan te passen voor dyslexie, een optie om de kleurinstellingen te veranderen voor mensen met roodgroenkleurenblindheid en blauwkleurenblindheid en de optie tot audio ondersteuning. Hiermee is dit theorie oefen platform de beste van Nederland.

Ben jij klaar voor het examen?

Wil je extra ondersteuning vanuit je theorieboek? Voor maar €9,95 krijg je toegang tot 3250 oefenvragen en maar liefst 50 theorie-examens! Haal je deze examens? Dan kan je met een gerust hart naar het CBR theoie-examen.

  • Precies zoals het officiële CBR-examen
  • Scan de QR-codes in je theorieboek van Lens Media
  • Audio ondersteuning
  • Uitgebreid antwoord
  • Geschikt voor mensen met dyslectie of kleurenblindheid
  • Volledige digitale versie van het oefenboek
  • 20 uur toegang (verspreid in 2 jaar te gebruiken)

Niet voor niks is de oefen-en leersoftware van Lens Media het meest gekozen door rijscholen.

Verkozen tot beste ONLINE THEORIE OEFENPLATORM 2022

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1353 reviews.