Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Online 1-op-1 theoriecursus

In samenwerking met een team van theorie-docenten bieden wij een unieke theoriecursus. In een 1-op-1 setting krijg jij de volledige aandacht van één van onze ervaren docenten. De lessen vinden plaats via Zoom. Dit maakt dat onze cursus op elke plek en tijd plaats kan vinden. Onze theoriecursus kent verschillende vormen, volledig aangepast naar jouw wensen en behoeften. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden;

Q&A les van 1 uur á 50,- euro 

Deze les is bedoeld als een Q&A. Oftewel; jij vraagt, wij draaien! Deze les is uitermate geschikt als je een aantal onderdelen net niet onder de knie krijgt en op zoek bent naar een professional die verheldering kan bieden. Onze instructeur kan je net wat meer houvast bieden om alles onder de knie te krijgen. In deze les zet je met behulp van de instructeur de puntjes op de i!

Herexamencursus van 3 uur á 99,- euro

Zakken voor een examen is natuurlijk vervelend. Het komt helaas veel voor. Volgens de CBR cijfers slaagde in het eerste kwartaal van 2019 slechts 44% van de examenkandidaten. Je bent dus niet de enige. Het voordeel is dat je na het examen precies weet op welke onderdelen je gezakt bent en gericht kunt gaan leren. De focus ligt tijdens deze cursus op de onderdelen waar je op gezakt bent. Wij weten dat het auto theorie-examen een pittig examen is. Onze ervaren docenten helpen je daarom graag zo voorbereid mogelijk het examen in te gaan.

Volledige auto-theoriecursus á 149,- euro.

7 uur lang de onverdeelde aandacht van één van onze ervaren docenten. Doe jij de theorie het liefst in één dag, met direct daarop aansluitend het theorie-examen? Of deel jij de cursus liever in blokken van 1 of 2 uur, zodat je daartussen tijd hebt om zelf te oefenen? Bij ons kan het allemaal. Gedurende deze cursus behandelen we alle examenstof. Onze docent werkt samen met jou aan een optimale voorbereiding op het theorie-examen.

Wil jij één van onze theoriecursussen volgen? Vul je voorkeursdatum en je gegevens in op ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1350 reviews.