Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Samenwerking Lens Media & SBS6 & IDTV – Het Nationale Verkeersexamen 2021

Op woensdag 22 december is het zo ver! Het Nationale Verkeersexamen 2021 wordt dan uitgezonden op SBS6. Heel Nederland kan zijn theorie kennis dan testen aan de hand van oefenvragen. Het examen is speciaal voor het tv-programma ontwikkeld, maar misschien komt het jou wel bekend voor. Het tv-programma is namelijk een samenwerking van SBS6, IDTV en Lens Media. En laat Lens Media nou de uitgeverij zijn van alle producten op deze website.

Samenwerking SBS6, IDTV en Lens Media

Producent (IDTV) van het tv-programma heeft Lens Media benaderd om samen te werken en zo samen tot het beste materiaal te komen. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat op woensdag 22 december niet alleen de mooiste afbeeldingen op het scherm te zien zijn. De kennis die Lens Media de afgelopen jaren heeft opgebouwd, zit verwerkt in het tv-programma. Het CBR doet namelijk geen uitspraken over de inhoud van het theorie-examen. Maar Lens Media weet dit als geen ander. Een mooie samenwerking tussen SBS6, IDTV en Lens Media.

Jouw theorie-examen

Wil jij je voorbereiden op het theorie-examen met het beste lesmateriaal? Gebruik dan altijd het lesmateriaal van Lens Media.

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1362 reviews.