Beste theorieboeken van Nederland
Officieel verkozen door het Nationaal Theoriecentrum.
Snelste levering
Voor 23:59 besteld = morgen in huis*

Is mijn theorieboek nog goed?

Als je theorieboek uit het einde van 2021 komt, dan kan je deze ook gebruiken voor het theorie-examen van 2022. Maar let alsnog op, want niet elk theorieboek is goed.

Inleiding

Als aankomende bestuurder wordt je geacht de belangrijkste onderdelen uit de Wegenverkeerswet te kennen. De vragen tijdens het CBR theorie-examen bevatten alleen de belangrijkste onderdelen, want gelukkig hoef je niet het hele wetboek uit je hoofd te leren. Tijdens jouw theorie-examen krijg je 65 vragen, 25 over gevaarherkenning, 12 kennisvragen en 28 inzicht vragen. 

Is mijn theorieboek nog goed?

De makers van een theorieboek schrijven het boek aan de hand van de vragen van het CBR theorie-examen, en de wegenverkeerswet. Komt iets voor op het examen? Dan pakken ze de wetgeving erbij en schrijven ze dit in eenvoudige taal voor je uit. Helaas bevat niet elk theorieboek alle informatie die gevraagd kan worden op het examen. En helaas wordt de wetgeving niet altijd eenvoudig uitgelegd. 

Wil je zeker weten dat je theorieboek alles bevat? Koop dan een boek van Lens Media. Dit theorieboek is al jaren het beste theorieboek, bevat 100% van alle stof en legt de wetgeving eenvoudig uit. Andere bekende uitgevers zijn Vekabest en ANWB.

Is mijn theorieboek nog goed

Als je theorieboek uit het einde van 2021 komt, dan kan je deze ook gebruiken voor het theorie-examen van 2022.
De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1353 reviews.